Galerija Juraj Dalmatinac uveseljava popustima: Dvije grafike Berbera i Veže snižene su za čak 30 posto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pitoreskna Galerija Juraj Dalmatinac nezaobilazna je destinacija ukoliko tražite originalnost i istinsku umjetnost. Ulaskom u ovu malenu galeriju, ulazite u svijet Mersada Berbera, Dragice Cvek Jordan, Vaska Lipovca, Mladena Veže, Dimitrija Popovića, Ivana Lackovića Croate, Otona Glihe, Ede Murtića, Ivana Rabuzina i brojnih drugih regionalnih umjetnika čija će vas bezvremenska djela doslovce očarati. Ovog puta Galerija vas časti odličnim popustom od 30 posto na dvije grafike – autora Mladena Veže i Mersada Berbera.

Mladen Veža završio je Umjetničku akademiju, a u svojoj dugoj karijeri izlagao je u brojnim gradovima diljem Hrvatske, u Mariboru i Bejrutu. 1994. godine primio je nagradu ‘Vladimir Nazor’. ] Preminuo je 19. veljače 2010. u Zagrebu. Vežina grafika snižena je za 30 posto, pa je njezina cijena sad 1540 kuna.

galerija juraj dalmatinac 161117 3

Mersad Berber brojnima je jedan od omiljenih akademskih slikara, dok je u svijetu jedan od najpoznatijih grafičara. Njegovo je djelo uvršteno u kolekciju Tate Gallery 1984. godine, a imao je čitav niz samostalnih i kolektivnih izložbi. Berber je dobitnik preko 50 nagrada i priznanja za rad, a od 2007. godine postaje član Ruske akademije umjetnosti. Živio je i radio u Dubrovniku i Zagrebu do 1992. godine. Berberova grafika u Galeriji Juraj Dalmatinac bila je 6500 kuna, a sada može krasiti vaš dom za 30 posto nižu cijenu, odnosno za 4550 kuna.

galerija juraj dalmatinac 161117 2

Ne propustite ovu odličmnu akciju i razveselite sebe jednom od ovih posebnih grafika.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: