Više

    Ovome ne možete odoljeti

    FOTO Ovo nije još jedan klasični PR članak. Ovo su vijesti iz Festina Lente, a njih stvarno trebate doznati!

     

    Ruku na srce, ajmo biti iskreni i reći da bi vam sad (ili bilo kad) najbolje sjeo jedan vrhunski burger, pizza, ili ako ste baš baš mesni tip, onda rebarca ili pulled pork. Sad kad ste zamislili koje od ta četiri jela bi vam najbolje ‘legla’, trebate još jedino odlučiti hoćete li otići do Dalmare centra ili ćete dignuti slušalicu i nazvati Festinu Lente za dostavu! Da da, dobro ste pročitali, Festina je ponovno uvela dostavu i to svaki dan od 13 do 22 sata.

    U godinu dana otkako je Festina Lente otvorila svoja vrata na drugom katu Dalmare centra, gotovo da ne postoji Šibenčanin koji još nije čuo za njih, a tko je probao njihovu hranu, zna da ovo nije samo još jedan u nizu klasičnih sponzoriranih članaka… Jer gastro priča koju Festina uspješno donosi do nepca svih onih željnih isključivo kvalitetnih sastojaka i povezanih u nevjerojatno ukusne pizze, burgere, sporo pečena rebarca i pulled pork.

    Javna je tajna, ako uopće možemo to nazvati tajnom, da se u Festini koriste isključivo najkvalitetniji sastojci za svako jelo. U njihovo tijesto za pizze tako ide Zero Zero brašno, pomidore iz regije San Marzano, Fior di Latte Mozzarella, kuhani pršut i ostali vrhunski sastojci, zbog kojih ćete imati osjećaj da ste skoknuli do Italije dok ih jedete. Uz, kako su ih u Festini nazvali – ‘obične’ pizze, dolaze i one ‘neobične’, ali i ‘skroz neobične’ pa možete isprobati genijalnu kombinaciju pizze s pestom od pistacija, Fior di Latte Mozzarellom i mortadelom iz Bolonje, pizzu s kremom od tartufa i kapule, dimljenom mozzarellom, domaćom kobasicom i svježim tartufom, i tako redom. Najbolje ne nabrajati, nego kliknete na LINK i pogledate njihov jelovnik na Facebooku.

    Amerika će vam sad, s obzirom na cijelu situaciju s pandemijom, najbliža biti odaberete li neki od burgera iz ponude Festina Lente. ‘Rvatski, Udimljeni, Oktoberfest, Mediteranski, Lito ide mala, Cezar ili Tiny Twins. Koji god da odaberete, vjerujte, nećete fulati, jer meso je prvoklasno, domaće i friško mljeveno, bubice stižu iz pekare Miško, jedne od najpoznatijih u Hrvatskoj za pripremu vrhunskih kruščića, a ostali okusi koji se nađu u vašem burgeru pomno su isplanirani kako biste do zadnjeg komada uživali u savršenom okusu.

    Ako ste baš prigladnili, za vas su onda sporo pečena svinjska rebarca s domaćim BBQ umakom, coleslaw salatom i opet domaćim kruščićima, a za vas koji volite miks svega, idealna je opcija pulled pork – sporo pečena svinjetina s crvenim kupusom, domaćim kiselim vrhnjem i čipsom od kapule upakiranim u dvije tortilje, a  sa strane stižu onion ringsi.

    O hrani više nećemo, jer vjerujemo da smo vam već izazvali zazubice. Vraćamo se na početak priče u kojem trebate odlučiti na kojoj lokaciji ćete uživati u slasnim zalogajima i odličnom izboru pića, craft piva i vrhunskih vina.

    Dakle, birate li Festinu Lente, možete se smjestiti da predivnoj terasi na samom krovu Dalmare centra. Prostora ima i više nego dovoljno, razmaka također, a možete i unutra, u predivno uređen prostor među stripovske junake koji razglabaju o tome jesu li pizze i burgeri ‘fast food’ ili ‘slow food’. Želite li proslaviti dječji rođendan u Festini ili organizirati neku drugu proslavu, genijalna ekipa restorana vam je na usluzi. A ako ste ipak tip osobe koji voli sjesti na krevet i jesti, ili se pak smjestiti na terasu ili za kuhinjski stol, onda najbolje da broj 099 476 3606 memorirate sad, jednom zauvijek! Jer kad jednom naručite hranu iz tog sve, samo ne klasičnog restorana, bit će vam među top 10 najčešće biranih brojeva u imeniku. Festina Lente. Požuri polako. Biraj mudro i jedi samo kvalitetno i srcem spravljeno.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Gradu Drnišu odobren projekt SUSTOUR

    Projekt SUSTOUR – 'Sustainable tourism for local development', koji je Grad Drniš kao vodeći partner prijavio na 1. poziv u okviru programa Interreg VI-A...

    Gradu Šibeniku ponovno uručen certifikat ‘Grad za mlade’

    Grad Šibenik će i u narednom razdoblju, odnosno od 2024. do 2027., nositi prestižni certifikat 'Grad za mlade', a jučer je u Zagrebu održana...

    Delegacija iz Albanije posjetila zonu Podi, CGO Bikarac...

    Izaslanstvo albanskog grada Pogradeca na čelu s gradonačelnikom Ilirijem Xhakollijem, koje od srijedi boravi u službenom posjetu gradu Šibeniku, obišlo je danas Poduzetničku zonu...

    U Trokutu održana završna konferencija i predstavljanje rezultata...

    Provedenim projektom je u sedam šibenskih osnovnih škola djeci omogućeno sudjelovanje u STEM projektima, a njihovim učiteljima dodatno obrazovanje koje će i dalje primjenjivati...

    NAJNOVIJE

    Gradu Drnišu odobren projekt SUSTOUR

    Projekt SUSTOUR – 'Sustainable tourism for local development', koji je Grad Drniš kao vodeći partner prijavio na 1. poziv u okviru programa Interreg VI-A...

    Gradu Šibeniku ponovno uručen certifikat ‘Grad za mlade’

    Grad Šibenik će i u narednom razdoblju, odnosno od 2024. do 2027., nositi prestižni certifikat 'Grad za mlade', a jučer je u Zagrebu održana...

    Delegacija iz Albanije posjetila zonu Podi, CGO Bikarac i Centar za nove tehnologije Trokut

    Izaslanstvo albanskog grada Pogradeca na čelu s gradonačelnikom Ilirijem Xhakollijem, koje od srijedi boravi u službenom posjetu gradu Šibeniku, obišlo je danas Poduzetničku zonu...

    U Trokutu održana završna konferencija i predstavljanje rezultata projekta ‘Regionalni znanstveni centar – RaSTEM Šibenik’

    Provedenim projektom je u sedam šibenskih osnovnih škola djeci omogućeno sudjelovanje u STEM projektima, a njihovim učiteljima dodatno obrazovanje koje će i dalje primjenjivati...