KOALICIJA ‘SPREMNI’: HKS, HSP i Obiteljska stranka potpisale koalicijski sporazum

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić, predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb i predsjednik Obiteljske stranke (Os) Mate Knezović potpisali su u subotu, 10. listopada 2015. godine koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora.

Prema riječima predsjednice HKS-a Ruže Tomašić koalicija, koja nosi naziv  ‘Spremni’, hrvatskim biračima ne nudi samo izmjene, kao ostale stranke, nego stvarne promjene za boljitak Hrvatske koje će koalicija i provesti. Na pitanje novinara s kim je koalicija otvorena za suradnju poslije izbora, Ruža Tomašić  rekla je da je suradnja moguća s onima koji poštuju koalicijski program i koji se istinski bore za hrvatske nacionalne interese i hrvatski narod.

spremni

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb naglasio je kako je riječ o koaliciji koja je hrvatska, konzervativna i kršćanska politička opcija te da koalicija ‘Spremni’ sigurno neće koalirati sa SDSS-om i sa strankama koje provode SDSS-ovu velikosrpsku politiku u Hrvatskoj.

Prema riječima predsjednika Obiteljske stranke Mate Knezovića, stranke koalicije ‘Spremni’  dijele isti program i svjetonazor i po tome se  razlikuju od ostalih stranaka koje izlaze na izbore. To uključuje i borbu protiv nametanja rodne ideologije koja razara hrvatsko društvo i hrvatsku obitelj.
Ruža Tomašić pozvala je birače da glasuju za koaliciju ‘Spremni’ jer je ona jedina sigurnost da će u Hrvatskom saboru postojati oni koji mogu spriječiti donošenje štetnih odluka za Hrvatsku.


Pratite nas i na društvenim mrežama: