Za Smolića su smiješne Klarinove optužbe da je HSS zakazao u Šibensko-kninskoj županiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik županijskog HSS-a Zoran Smolić kaže da je Ivan Klarin očito ‘pobrkao lončiće’ kad je u svom prvom komentaru na rezultate izlaznih anketa prozvao HSS za čije je članove kazao da nisu glasali za Narodnu koaliciju, nego za HDZ.

– Ja ne znam o čemu Ivan Klarin priča, to je smiješno. Govorio je da ima veliku potporu HSS-a, a da sam samo ja smetalo u toj priči. Nisam ga sreo godinama, vodio je kampanju i nitko mu nije branio da razvija svoju politiku, no pokazalo se da je politika puno ozbiljnija stvar nego što to zamišlja Ivan Klarin, komentirao je Smolić Klarinove optužbe da su HSS-ovci glasali za HDZ te da je očekivao bolje rezultate u općinama u kojima su na vlasti.

Podsjetimo, Ivan Klarin uoči borbe za Hrvatski sabor na prijevremenim izborima govorio je da nema ništa protiv suradnje s HSS-om, ali da je za njega problem Zoran Smolić za kojeg je govorio da nije HSS-ovac nego pomoćni igrač HDZ-a. Njihov ‘sukob’ počeo je uoči lokalnih izbora 2013. godine kad je općinska organizacija HSS-a Tisnog, mimo znanja središnjice, podržala Klarina u utrci za načelnika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: