Prefrencijalni pobjednik Vidović: Tko god formirao novu Vladu, ona neće biti stabilna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Franko Vidović, koji je s liste Narodne koalicije u 9.izbornoj jedinici u Hrvatski sabor ulazi s četvrte pozicije nije zadovoljan rezultatima nedjeljnih izbora jer je uvjeren da Hrvatska opet neće imati stabilnu Vladu.

– Tko god bude formirao Vladu, mislim da ona neće biti stabilna, a to je loše za Hrvatsku, odnosno njezine građane jer će nam to otežavati put ka boljem životu kojeg želimo svi mi koji se bavimo politikom, bez obzira kako smo stranački opredjeljeni. Trebamo se sukobljavati oko načina kako Hrvatsku učiniti boljom za život, a ne se baviti pričama je li netko jugonostalgičar, komunista, ustaša ili fašista. Treba nam najvažnije biti kako ćemo živjeti 2020. godine, a ne što je bilo ’41. ili ’91., kazao je Franko Vidović, inače i predsjednik šibenskog SDP-a.

Vidović je zahvaljujući biračima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su glas dali Narodnoj koalicji, zadovoljan i što je on osobno u 9.izbornoj jedinici drugi po broju preferencijalnih glasova, a prvi u Šibeniku gdje su mu birači dali skoro 27,5 posto.

– Naravno da mi to imponira jer su ljudi prepoznali moj protekli rad. Ipak, vrijeme je da se mi političari upitamo kuda sve ovo vodi i jesmo li mi tu zbog naroda ili onako. I mi i HDZ dobili smo manje nego prošli put i to trebamo analizirati, zaključio je Vidović.


Pratite nas i na društvenim mrežama: