UMJESTO RESTOVIĆA: Vjeko Kaleb i Ivona Perišić Rošić akvizicije SDP-a za mjesto ravnatelja NP Krka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tonči Restović 17. studenog preuzet će dužnost zamjenika ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića. Restović u Zagreb odlazi s pozicije ravnatelja Nacionalnog parka Krka, a otkako je jučer objavljena ova vijest u šibenskim krugovima već se naveliko špekulira tko će ga zamijeniti na tom mjestu.

Kako neslužbeno doznajemo od upućenog izvora, za čelnu funkciju u Nacionalnom parku Krka, koji je drugi po broju posjetitelja i prihodima u Hrvatskoj, spominju se dvije SDP-ove akvizicije – Ivona Perišić Rošić i Vjekoslav Kaleb. Perišić Rošić je odvjetnica u Šibeniku, a nedavno je izabrana za predsjednicu Foruma žena šibenskog SDP-a. Vjekoslav Kaleb, s druge strane, bivši je direktor Poslovne zone Podi u mandatu koalicije SDP-HNS u gradu Šibeniku.

Ravnatelje nacionalnih parkova u Hrvatskoj imenuje ministar zaštite okoliša, prvo se imenuje vršitelj dužnosti ravnatelja NP Krka, nakon čega slijedi raspisivanje javnog natječaja te izbor novog ravnatelja.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.