Tvrđava sv. Mihovila u društvu 19 najuspješnijih projekata u Hrvatskoj financiran sredstvima EU

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Voditeljica Odjela za fortifikacije Muzeja grada Šibenika, Gorana Barišić Bačelić, gradonačelnik Šibenika, Željko Burić i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Šibenika,  Matija Bumbak danas borave u Slavonskom Brodu.

U tom slavonskom gradu,  u tamošnjoj Srednjoj školi ‘Matije Antuna Reljkovića’  prezentiraju  revitaliziranu tvrđavu sv. Mihovila u sklopu predstavljanja rezultata provedbe projekata iz 2. Poziva Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastruktru u okviru prve prioritetne osi Operativnog programa Regionalne konkurentnosti 2007. – 2013.

U ODABRANOM DRUŠTVU

-Riječ je o jednodnevnoj manifestaciji u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, a gdje će biti predstavljeni  najuspješniji projekti financirani sredstvima EU na području Republike Hrvatske – kazala nam je Vera Jergović, iz odjela za marketing i promociju, dodajući da je projekt revitalizacije šibenske tvrđave svojim rezultatima u prvoj godini poslovanja zaista zaslužio mjesto u ovom odabranom društvu, a u korist tvrdnji ide činjenica da je šibenska tvrđava dobitnik Nagrade ‘Kulturna atrakcija godine’ Hrvatske turističke zajednice.

tvrdava2

Tvrđava sv. Mihovila jedan je od ukupno 19 projekata koji će danas biti predstavljeni u Slavonskom Brodu, gdje će prestavnici projekata dobiti priliku povezati se s ljudima iz lokalne zajednice ostalih projekata, a što će im, pak, omogućiti razmijenu iskustava, ideja…

Odnosno, krajnji cilj je jačanje sektora malog i srednjeg poduzetništva te stvaranje novih radnih mjesta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: