Danas počinje OFF jazz & blues festival

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vrhunska glazbena poslastica, OFF jazz & blues festival počinje danas, 19. srpnja na Trgu četiri bunara. Prvi dan festivala donosi obrade Franka Sinatre, Michela Bubblea, te jazz obrade u izvedbi Jazz orkestra HRT-a i Marka Tolje. Drugog dana nastupit će jazz fusion klavijaturist Kristijan Terzić koji će ovom prilikom u Šibeniku promovirati svoj prvi album uz podršku šibenskog violinista Marka Ramoljaka.

Zadnjeg dana OFF festivala, 21. srpnja nastupit će Gege Telesforo, popularni talijanski pjevač.

Nakon koncerta talijanskog pjevača, slijedi programska pauza do 6. kolovoza kada će na istom mjestu nastupiti basist Etienne Mbappe.

– Njegovo ime možda ne govori ništa, no dvadesetak godina svirao je sa Santanom, zadnje dvije – tri s gitaristom Johnom McLauglinom. Doći će s kvintetom koji izvodi jednu vrstu afro – etno jazza – kazao je Vojo Marković, umjetnički direktor 6. po redu OFF festivala.

Dodajmo i to da je cijena za jedan koncert iz ponude festivala 40,00 kuna i moći će se kupiti na ulazu, a komplet ulaznica za sva tri dana iznosi sto kuna, također na ulazu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.