Studiji energetske učinkovitosti: Budući studenti, preuzmite besplatni informativni vodič

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku objavio je prvi informativni vodič za studente.

Riječ je o vodiču u kojem budući studenti mogu pronaći sve najvažnije informacije o samom studiju – od informacija o načinu upisa na Studiji, program studiranja, mogućnosti zaposlenja koje proizlaze završetkom studija, pa sve do upisa na diplomski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a pritom zadržavajući sva prava studenata Sveučilišta u Zagrebu.

– Koji su preduvjeti upisa na fakultet i kako se stječu bodovi u razredbenom postupku? Koliko traje studiranje na preddiplomskom Studiju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, tko predaje na fakultetu i gdje je fakultet smješten? Što o studiju kažu bivši studenti koji su stekli naziv sveučilišnih prvostupnika odnosno inženjera energetskih tehnologija? Što Šibenik kao grad nudi studentima? Sve to i još puno više, studenti odsad mogu doznati u prvom informativnom vodiču za Studij obnovljivih izvora energije u Šibeniku – priopćili su iz Ureda gradonačelnika.

Čitav vodič možete preuzeti OVDJE.

(FOTO: Ilustracija/ Arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: