Šibenčanki Majdi Ivandi nacionalna nagrada za promicanje prava djeteta u 2014. godini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Majda Ivanda, predsjednica Udruge ‘Izvor ljubavi’ koja skrbi o djeci s poteškoćama u učenju, osvojila je godišnju nagradu za promicanje prava djeteta u u Hrvatskoj u 2014. godini. Nagradu dodijeljuje Ministarstvo socijalne politike i mladih, a Ivandi će nagrada biti uručena 20. studenog u Zagrebu.

-Ushićena sam i radosna otkako sam doznala vijest. Nagrada mi mnogo znači, ali ne samo meni već i svim volonterima i cijeloj udruzi ‘Izvor ljubavi’. To znači da naš trud nije uzaludan te je prepoznato sve što radimo i što smo radili, srce mi je ogromno – kazala nam je Ivanda u telefonskom razgovoru.

Udruga ‘Izvor ljubavi’ na čijem je čelu Majda Ivanda, inače medicinska sestra po struci, u Šibeniku djeluje od 2008. godine te pomaže djeci koja imaju teškoće u učenju. Cilj udruge je djeci ublažiti ili potpuno prevladati teškoće čitanja, pisanja i računanja. Tijekom šest godina rada udruga je organizirala niz stručnih predavanja i radionica na temu disleksije i disgrafije, a svake godine organiziraju Ljetnu logopedsku školicu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.