Gradonačelnik Vodica, Ante Cukrov, primio je jutros, u Kulturnom centru Vodice, učenike osnovnih škola Vodice i Čista Velika koji su sudjelovali i postigli značajne uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima iz raznih školskih predmeta i sportova.

Gradonačelnik je istaknuo da Grad Vodice s posebnim zadovoljstvom prati postignuća svojih sugrađana, a osobito onih mladih generacija koji su zalog dobrobiti budućnosti Vodica. Učenici koji su se posebno trudili i izvan nastave te sudjelovali na natjecanjima iz matematike, hrvatskog, povijesti, geografije, tehničke i likovne kulture te ekipno bili najbolji u rukometu, košarci, odbojci i futsalu; ukupno 64 đaka, danas su primili zaslužena priznanja i nagrade.

– Za sve je organiziran izlet brodom na Zlarin i Krapanj u petak, 8. srpnja, dok su oni najbolji u županiji iz razrednih predmeta dobili i godišnje ulaznice za Kino Vodice.  Oni najbolji na državnim natjecanjima dobili su i posebni znak pažnje. Bio je to susret kao zahvala za postignuto i poticaj za daljnji rad i napredovanje – piše na stranicama Grada Vodica.