Martina Šipuš vodit će tvrđavu sv. Mihovila?

– Jedino čime se aktualna gradska vlast ‘uspješno’ bavi je kadroviranje, a svi javni natječaji koje su raspisali i koje će i ubuduće raspisivati, namješteni su. I to od radnog mjesta čistačice, pa do najviših funkcija. Zadnji natječaj koji su raspisali je onaj za mjesto rukovoditelja tvrđave Sv. Mihovil. Pouzdano znam da je natječaj namješten za jednu osobu iz Zagreba, što dovoljno govori o licemjernosti aktualne vlasti. Kad sam htio dovesti prvoklasnu umjetnicu i glumicu Senku Bulić za ravnatelja kazališta, prigovarali su mi da zašto dovodimo ljude iz Zagreba. A oni sad za šefa tvrđave hoće dovesti osobu iz treće lige, također iz Zagreba- rekao je na jutrošnjoj konferenciji za medije predsjednik GO SDP- a Šibenik Franko Vidović.

Na upit novinara da otvoreno kaže o kojoj se osobi radi, nije htio odgovoriti, ali nije ni negirao da se radi o Martini Šipuš iz Artim produkcije, firme koja je organizirala doček Nove godine u Docu.

nova-u-docu-nas

Podsjetimo, Grad Šibenik nedavno je raspisao natječaj kojim se traži osoba za upravljanje tvrđavom sv. Mihovila, koja bi, po najavama, već ovog ljeta trebala biti poprište brojnih kulturnih događanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.