Krađe i provale u Kninu, Pirovcu i Šibeniku, ukradeni čak i sladoledi na Jadriji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U vremenu od 29.kolovoza-4.rujna ove godine u Kninu u ul.Domovinskog rata nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vl.76-godišnjeg kninjanina. Otuđeno je stvari u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.

Nadnevka 4/5.rujna 2014.g. u Pirovcu je izvršena provala u kiosk vl.tvrtke sa sjedištem u Zagrebu .Otuđeno je više stotina kutija cigareta:Šteta više tisuća kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.

Nadnevka 4/5.rujna 2014.g. na Jadriji je nepoznati počinitelj provalio u škrinju iz koje je otuđio nekoliko sladoleda. Nastala je manja šteta. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.

Jučer oko 12.20 sati u Šibeniku u jednom trgovačkom centru nepoznati
Je počinitelj iskoristio nepažnju 61-godišnjeg državljanina V.Britanije te mu je otuđio nekoliko tehničkih predmeta vrijednosti više tisuća kuna.Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.
Jučer u jutarnjim satima u autobusu koji prometuje na relaciji Šibenik – Ražine nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju oštećene 74-godišnjakinje iz Šibenika kojoj je iz torbice otuđio lisnicu s više isprava i manjim novčanim iznosom.Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava


Pratite nas i na društvenim mrežama: