I Penđer i Žižić iznenađeni odlukom Ruže Tomašić: Ovo nismo očekivali!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ostavka Ruže Tomašić s mjesta predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević i napuštanje stranačkih redova, iznenadilo je danas hrvatsku javnost, a ništa manje nisu iznenanđeni niti predstavnici ‘stračevićanaca’ u Šibeniku, Tomašićkini dojučerašnji kolege.

Predsjednik ŽO HSP-a dr. Ante Starčević Florijan Žižić u komentiranje razloga njezine ostavke nije želio ulaziti, tek nam je kratko kazao:

-Mogu vam samo reći da sam iznenađen i ovo nisam očekivao.

Svoje iznenađenje nije krio niti predsjednik šibenskih ‘starčevićanaca’ Nikica Penđer, koji je ujedno i član Predsjedništva stranke.

-Njezina me ostavka iznenadila i ono što vam za sada mogu reći da sam večeras za 19 sati sazvao sjednicu Gradske organizacije stranke na ovu temu. Osobno smatram i to želim naglasiti da politika i strančarenje moraju biti iza nas, a mi se moramo baviti mladima i teškoj gospodarskoj situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska. Ja ću i dalje raditi za dobrobit svih naših građana i u interesu Republike Hrvatske – poručuje Penđer.

Razloge koje je Ruža Tomašić navela prilikom ostavke pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.