Grubić i Zekanović u Bruxellesu predstavljaju projekte obnova šibenskih tvrđava iz europskih fondova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić ugostit će od 10. do 11. studenoga u sklopu programa Visitors predstavnike jedinica lokalne samouprave iz Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Gradonačelnici i načelnici ove tri dalmatinske županije sudjelovat će  na konferenciji “Kako učinkovito i uspješno koristiti EU fondove” koja će se održati 10. studenoga u 14 sati u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Tim povodom Nikola Grubić i Hrvoje Zekanović iz Društva za očuvanje šibenske baštine ‘Juraj Damatinac’ predstavit će uspješne projekte obnove šibenskih tvrđava.

Svoj su dolazak najavili šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, načelnica Općine Rogoznica Sandra Jakelić, načelnik Tribunja Damir Pilipac, predsjednik Gradskog vijeća grada Drniša Ante Galić, Josip Sučić načelnik Ružića, Tihomir Budanko iz Promine, Ivan Stjepan Bajan iz Kijeva i Živko Bulat iz Unešića.

Cilj posjeta i konferencije je informiranje o mogućnostima korištenja EU fondova i pozitivnim praksama iz država članica.

Uz zastupnicu Maletić, tematiku EU fondova posjetiteljima će približiti i istaknuti govornici iz Europske komisije.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.