FOTO: Studeni ponedjeljak, a hladnoći i zimskoj atmosferi ni traga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dajemo ruku u vatru da su se mnogi jutros probudili osjećajući težinu ponedjeljka, početka radnog tjedna, a da se još ni osvježili od sna nisu. Ipak, Šibenik je to i ako itko može govoriti o nepodnošljivoj lakoći  nečeg – onda su to Šibenčani kada govore o nepodnošljivoj lakoći žongliranja vremenom inače namijenjenom redovnom poslu, ispijanju kave i obavljanju privatnih zaduženja.

Mediteranska klima koja u dalmatinskom podneblju omogućava da i u studenom šetamo gradom bez teških kaputa i pripadajuće odjevne, zimske kombinacije itekako pogoduje mentalitetu ovdašnjeg stanovništva privrženom ritmu življenja koji poručuje ‘laganini’.

Živjela šibenska klima!

 

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”118407335@N05″ sid=”72157649102326862″ imgl=”fancybox” style=”gallery” row=”10″ grwidth=”1100″ grheight=”600″ size=”800″ num=”10″ shadow=”1″ border=”0″ highlight=”0″ curve=”1″ align=”center” max=”98″ nocredit=”1″]

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.