FOTO: Šibenčani na Poljani razgrabili pet tona neretvanskih mandarina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U sklopu akcije Dar za Neretvu, kojom se želi pomoći neretvanskim uzgajivačima mandarina da prodaju svoju proizvod jer zbog raznih restrikcija nisu ga mogli plasirati na inozemno tržište, u Šibeniku je danas na Poljani parkiran kamion s pet tona mandarina.

mandarina4

– Da, tu je bilo pet tona, ali, evo, već u 10 ujutro ostali smo samo na toni, Šibenčani su se pokazali kao pravi kupci. Mandarine dođu tri kune po kilogramu, simbolična cijena koja će nam jedva pokriti troškove, ali šteta bi bilo sve ovo baciti- kaže nam Anđelko.

mandarina5

Da je interes velik, pokazao je i stalan red koji se stvarao ispred kamiona, a Šibenčani su kući odnosili po pet i deset kila, koliko je tko imao novaca, ili bolje rečeno, koliko je tko mogao nositi.

mandarina3

Tim ukusnim i zdravim plodom počastila se i jutarnja ekipa Radija Šibenik, uhvatili smo Sanju i Marka s desetak kila mandarina s Poljane.

manadarina2

Mandarine su se trebale prodavati do 18 sati, ali, kako stvari sad stoje, sve će se rasprodati najdalje do podne.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.