FOTO: Komunalni radovi u Dubravi, Vrpolju, Brodarici, Vrsnom, Jadrtovcu…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik na svom je području u posljednjih mjesec dana pristupio nizu zahvata i radova na popravcima oštećenja i putova.

– Riječ je o manjim komunalnim radovima koje kontinuirano provodimo u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima. Naizgled su to minorni zahvati, no u konačnici, oni znače mnogo u svakodnevnom funkcioniranju ljudi u gradskoj sredini – kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

vrsno_put

U Vrsnom je tako uređen makadamski put, kao i u Donjem polju, dok su u Vrpolju i Brodarici napravljena autobusna ugibališta i na njih postavljene autobusne čekaonice.  Na Brodarici su Hrvatske ceste uredile ugibalište, a Grad je postavio nadstrešnicu na autobusnoj čekaonici, dok je u Vrpolju Grad Šibenik uredio i ugibalište i postavio nadstrešnicu.

autobusna_ugibališta_1

Naime, na postojećem ugibalištu saliven je plato, na kojem je također postavljena nadstrešnica. Što se tiče autobusnih ugibališta, ono je napravljeno i u Dubravi.

dubrava_cest1

U Jadrtovcu su počeli su radovi na šetnici. Riječ je o šetnici u dužini 140 metara s autobusnim ugibalištem, čija je vrijednost radova 100 tisuća kuna. Izvođač je Krka inženjering.

Popravci na makadamskim putovima izvršeni su u Razorima i cesti Put Vida.

U Razorima je riječ je o popravku 600 metara jednog ogranka bijelog puta, kao i popravcima oštećenja u dužini od 1000 metara nastalih na glavnom putu. Vrijednost radova procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna.

razori_put

Na cesti Put Vida tamponirano je i izravnano 500 metara prometnice. Radove su financirali sami mještani, dok je Grad sufinancirao zahvat sa 10 tisuća kuna. Izvođač radova je tvrtka Filips.


Pratite nas i na društvenim mrežama: