FOTO: Gnjusne slike u Težačkoj, otac i kći fekalije bacaju kroz prozor na ulicu!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Već duže vremena susjedi problematične obitelji, koji žive na adresi Težačka 88, guše se u smradu, jer otac i kći bacaju fekalije direktno na ulicu.

tezacka

– Svako malo ulica je puna fekalija, koju oni bacaju direktno kroz prozor. Smrad je nepodnošljiv, pogotovo ljeti, a i strah nas je puštati djecu na ulicu da se ne bi zarazila. Susjedima jednostavno ne možemo izaći na kraj, u kuću nikog ne puštaju, ne znamo imaju li uopće sanitarni čvor i vode. Oni jednostavno trebaju pomoć, radi se o starcu kojem je zbog problema sa zdravljem amputirana noga te o njegovoj kćerki koja je sklona alkoholu. Često se svađaju, i u gluho doba noći, prijete jednom drugom i strah nas je da ne bi jedno drugom nešto loše napravili. Jednom  je ta žena pala sa stepenica, bila je cijela krvava, ali nije htjela ni s hitnom do bolnice. Bila je tu par puta i policija, ali bez ikakvog efekta su bili ti njihovi posjeti. Apeliramo na nadležne službe da tim ljudima pomognu- kažu zabrinuti susjedi iz Težačke ulice, koji su nam poslali i fotografije fekalija, koje, upozoravamo, nisu za svačiji želudac.

tezacka2

Komunalno redarstvo Grada Šibenika zaprimilo je primjedbe na problematičnu obitelj.

tezacka3

– Naša djelatnica nazvala je oca i kći, upozoreni su da prestanu s bacanjem fekalija na ulicu, ali ni mi zapravo ne znamo da li oni uopće žive u uvjetima dostojnima čovjeka, da li imaju vodu i wc. Ako se to nastavi, bit ćemo primorani tražiti sudski nalog za ulaženje u tu kuću. Obavijestit ćemo sve nadležne institucije, jer cijeli slučaj jako podsjeća na onaj sa Starog pazara, gdje je intervenirala i policija i socijalne službe. Taj stan je očišćen, a par koji je tamo živio adekvatno zbrinut- kaže nam voditelj službe komunalnog redarstva Bore Rončević.

tezacka1


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.