FOTO: Duje Ćaleta – Car zabio na svom Šubićevcu u 3:0 pobjedi ‘mini vatrenih’ nad Norveškom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenčani su večeras dobili nenadanu priliku uživati u pravoj nogometnoj poslastici nakon što je zbog jučerašnje velike kiše prijateljska utakmica između U-21 reprezentacija Hrvatske i Norveške prebačena na Šubićevac. I imali su što vidjeti. Rastrčanu i lepršavu igru ‘mini vatrenih’ koja je rezultirala uvjerljivom, 3:0 pobjedom.

U21 hrvatska norveska 006

U21 hrvatska norvaska 1-0

Sastav Nenada Gračana posebno je bio dojmljiv u prvih 45 minuta kada su zabili sva tri gola, a domaćoj publici posebno je bio drag onaj drugi, kojeg je postigao Šibenčanin Duje Ćaleta – Car, debitant u U-21 nacionalnoj selekciji.

U21 hrvatska norveska 2-0

Inače, prvi gol već u osmoj minuti zabio je Pašalić, Duje je poentirao u 33. dok je ‘točku na i’ u 39. minuti stavio Šimunović.

U21 hrvatska norveska 005

U21hrvatska norveska -004

U21 hrvatska norveska duje caleta -004

Kažimo kako se Šibenik, unatoč kratkom roku za organizaciju utakmice, još jednom pokazao kao jako dobar domaćin pa se nadamo kako će se praksa gostovanja nacionalnih selekcija nastaviti  i ubuduće.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.