FOTO: Apel vlasnicima automobila podno tvrđave sv. Mihovil: Uklonite vozila, stižu bageri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski komunalci apelirali su na vlasnike automobila koji parkiraju u Ulici put Groblja, ispred Vatrogasnog doma i u Ulici Zagrađe, da svoja vozila čim prije preparkiraju na druge lokacije radi izvođenja radova na vodoopskrbi i pristupnom putu tvrđave sv. Mihovil. Naime, komunalci već treći dan obavještavaju vlasnike vozila u spomenutim ulicama da izmjeste svoje automobile zbog početka radova, ali bez pomaka. Kako smo se sami uvjerili, vozila su i danas parkirana na lokacijama gdje su trebali započeti radovi.

radovi-put-groblja

 

radovi-tvrdava-mihovil1

-Tri dana na vozilima ostavljamo obavijest da radovi počinju 11. travnja te da će vozila ukloniti pauk o trošku vlasnika ukoliko se ne izmjeste, no uzalud. Nadam se da će vlasnici automobila nakon što mediji objave vijest ipak shvatiti da svoje vozila tamo ne mogu držati. Treba ih ukloniti odmah! Na gradilište stižu kamioni i bageri i ne daj bože da se nečije vozilo ošteti. Imamo problem na dvije lokacije. U Ulici Zagrađe uz Vatrogasni dom gdje će se postavljati vodovodne cijevi, asfalt će biti razrovan, doći će i buldožderi te tamo nitko barem 15-ak dana neće moći parkirati. Drugi je problem u Ulici put Groblja gdje vozači parkiraju uz zid Perivoja Ane Rukavine, tamo se pak radi pristupni put za tvrđavu i također se netko vrijeme neće smjeti parkirati – kazao nam je komunalac Bore Rončević dodajući kako se nada da će radovi biti gotovi i prije od planiranog, no važno je s njima čim prije započeti, a dok mehanizaciji smetaju automobili to nije moguće.

radovi-put-groblja1

-Ionako smo u knap s vremenom s tvrđavom sv. Mihovil i bilo bi šteta da i na ovom izgubimo dragocjeno vrijeme – poručuje komunalac.


Pratite nas i na društvenim mrežama: