Burić pred sve izvjesniju pobjedu: ‘Ovo je velika obaveza za sve ono što očekuju da napravimo u ove iduće četiri godine’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Moja prva rečenica bit će zahvala sugrađankama i sugrađanima, odnosno svima onima koji su nam dali glas u drugom krugu. Rezultate ćemo pričekati do kraja, a ja bih rekao da su rezltati za mene manje važni, puno je važnija poruka. Moji sugrađani vjeruju onom što smo radili, ovo je velika obaveza za sve ono što očekuju da napravimo u ove iduće četiri godini i zbog toga sam presretan, kazao je Burić koji je nadodao kako su u subotu ujutro dobili službenu potvrdu o prolasku novog projekta ‘Trokut’ u vrijednosti od 27 milijuna kuna- kazao je Burić.

Po zadnjim informacijama, za obradu je ostalo još desetak biračkih mjesta. U međuvremenu, dok Burić vrijeme provodi u druženju s članovima i simpatizerima stranke, Pauk stoji iza zatvorenih vrata.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.