Promocija autobiografije ‘Životni autoput’ Alena Slavica uskoro u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mnogi Alena Slavicu pamte kao jednog od najpoznatijih pjevača iz vremena Jugoslavije.  Iako se Slavica ni danas nije u potpunosti ostavio glazbe, nakratko se prihvatio pera da bi napisao svoju prvu knjigu.

Riječ je o naslovu ‘Životni autoput; zbirka autobiografskih priča i još ponešto’ koji je izašao u nakladi beogradske izdavačke kuće Smart.  Knjiga je nedavno predstavljena javnosti na Beogradskom sajmu knjiga, koji glasi kao najveći takav na ovim prostorima.

DIVNO ISKUSTVO

-U knjizi pišem o raznim naslovima, o karijeri, djetinjstvu, životu u Americi, Kanadi, ali i o dragim ljudima, glazbenicima, producentima itd. Radi se o pedeset raznih kratkih naslova – kratko je objasnio Slavica, prisjetivši se pri tom Beogradskog sajma:

– Mogu reći da je tih sedam dana cijeli grad bio u svijetu knjige. Kroz sajam, prodefilira do pola milijuna ljudi. Ove godine, domaćini su bili Kinezi. Bilo je i naših pisaca poput  Jergovića, Tomića, Mandića. Jedno divno iskustvo jer je za mene sve to novo budući da sam izdao prvu knjigu .

Inače, Slavica najavljuje kako je u planu i hrvatsko izdanje knjige, a potom i promocija u Šibeniku.

-Nadam se prije Božića – ustvrdit će.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.