Gostovanje HNK Split

Predstava ‘Francuzica’ u šibenskom kazalištu. Drama koja govori o svakodnevnoj ljudskoj priči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska publika u ponedjeljak, 15. ožujka u 20 sati imat će priliku pogledati predstavu ‘Francuzica’ u izvedbi HNK Split, dramu koja govori o svakodnevnoj ljudskoj priči.

Na površini duhovita, naizgled svakodnevna ljudska priča o zamjeni identiteta i zabavnim nesporazumima koji iz nje proizlaze, u svojoj je suštini dubinska analiza ljudskih odnosa u suvremenom, otuđenom svijetu i potrebi ljudi za ‘srodnom dušom’. Iako ova drama ne pretendira na velike teme, već se bavi sasvim malim ljudskim strahom, strahom od dugo očekivane sreće, njeni dometi su itekako značajni. Pobijediti strah, dati šansu samom sebi, usuditi se napraviti onaj presudan korak ka sreći, ka ispunjenju, blago je koje su sputani strahom ispustili mnogi.

Podsjetimo, zbog epidemioloških mjera na programima u HNK u Šibeniku može prisustvovati samo 48 gledatelja.

Ulaznice možete kupiti na www.mojekarte.hr i na blagajni kazališta od 10 do 12 sati, te na sam dan programa jedan sat prije početka predstave.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.