U šibenskom đardinu 23. prosinca

PARK slavi deseti rođendan i časti indie pop koncertom Svemirka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska PARK organizacija 23. prosinca slavi deset godina postojanja i aktivnog djelovanja na obogaćivanju kulturnog i društvenog života grada Šibenika. Tim povodom svoju vjernu publiku časte koncertom zagrebačkog indie pop benda Svemirko koji će biti održan u šibenskom đardinu u okviru ovogodišnje Adventure.

Svemirko će na rođendanskom slavlju odsvirati svoj puni samostalni koncert i izvoditi najpoznatije pjesme s tri dosadašnja studijska albuma – Vanilija, Tunguzija i Skalamerija. Nakon Svemirka za after party pobrinut će se ‘šibenski Bonobo’ kako ga od milja zovu – Fikcio Monger.

– Već zadnjih 5-6 godina obilježavamo rođendan PARK-a, do sada je to bilo najčešće u klubu Azimut na prepunim koncertima dobrih bendova s kojima surađujemo kroz naše projekte. Ove godine i zbog mjera a i zbog velikog jubileja odlučili smo se za koncert na otvorenom. Hvala ekipi iz Adventure što nas je uvrstila u svoj program. Očekujemo puno puno ljudi, jer Svemirko ima veliku bazu fanova u Dalmaciji i najveće rođendansko slavlje do sada – najavljuje Igor Bergam iz PARK organizacije.

Podsjetimo, PARK su 23.12.2011. osnovali Ines Rudan, Dora Žganjer, Gligor Radečić, Nikica Šupe i Igor Bergam. Kroz desetljeće aktivnog djelovanja ‘parkaši’ su u Šibeniku ugostili više od 200 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenuli prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru – Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora.

Igor Bergam ove godine nagrađen je plaketom grada Šibenika za znatan doprinos razvoju grada Šibenika na području kulturnog i društvenog djelovanja, upravo kao dugogodišnji ‘prvi čovjek’ ove šibenske vrijedne organizacije.


Pratite nas i na društvenim mrežama: