Na repertoaru Bach, Piazzolla, Vivaldi...

Neodoljiva ljetna večer na Baroneu uz Hrvatski gitarski kvartetFoto: Tvrđave Šibenik

Renomirani glazbenici i akademski gitaristi Zoran Dukić, Petrit Çeku, Maroje Brčić i Tvrtko Sarić, okupljeni u Hrvatski gitarski kvartet, pred šibenskom publikom nastupit će u subotu, 11. srpnja, od 21.30 sat na Tvrđavi Barone.

Prvi zajednički koncert kvartet je održao 2016. godine, otkad se kroz turneje te razne suradnje predstavljaju publici. Kao kvartet nagrađeni su nagradom Orlando za svoj nastup na Dubrovačkim ljetnim igrama, dok su kao pojedinci bili pobjednici raznih natjecanja.

Uz dugogodišnje iskustvo nastupanja po cijelom svijetu, Hrvatski gitarski kvartet ovog će puta šibensku publiku počastiti djelima i obradama najvećih skladatelja – Bacha, Piazzolle, Vivaldija – te velikana poput Georgea Gershwina. Bit će to još jedna nezaboravna topla ljetna večer na Tvrđavi Barone gdje će publika uživati uz zvuk gitara.

Ulaz na program slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom do popunjenosti kapaciteta gledališta, koji je ograničen zbog trenutne epidemiološke situacije.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.