Američko umjetničko natjecanje: Rad Branke Grubić ‘pomeo’ konkurenciju od 890 radova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Za Šibenčanku Branku Grubić 2016. je počela na najbolji mogući način, a ako je vjerovati onoj ‘kako vam godina započne, takva će biti cijela’, za Branku nema straha.

Rad ove svestrane umjetnice izabran je kao najbolji na natjecanju američke online umjetničke galerije – od 890 radova iz 33 zemlje svijeta, žiri sa Floride je najboljim proglasio rad iz Šibenika.

Light Space &Time je američka online umjetnička galerija sa Floride koja se bavi uglavnom razno raznim tematskim natjecanjima za mlade i nove umjetnike, kako bi im pomogli u promociji i daljnjem radu.
– Krajem prošle godine tema natjecanja je bila “All woman art” gdje su se mogle prijaviti sve žene umjetnice u tri kategorije; umjetnička slika, fotografija i 3D umjetnost. Prijaviš svoj rad, svoj web, postignuća, i čekaš rezultate. Iskreno, cilj mi je bio ući u Top 10.
Ali moja “Just Breath” je osvojila prvu nagradu u kategoriji umjetničkih slika, ali i odnijela Grand Prix. Neopisiva sreća!

branka grubic
Ukupno je bilo prijavljeno 890 umjetničkih radova iz 33 zemlje svijeta.
Sad kad je natjecanje završilo, Light Space & Time moju sliku izlažu u svojoj galeriji (koja ima na stotine tisuća pregleda mjesečno) i šalje priopćenja za medije s rezultatima natjecanja svim važnijim svjetskim časopisima i portalima koji se bave umjetnošću i dizajnom, te na taj način upoznavaju galerije i ine kupce sa najboljim radovima.
Također radove pobjednika predstavljaju umjetničkim galerijama i mogućim kolekcionarima – priča nam Branka.

Do sada je svoje radove izlagala isključivo u londonskoj online galeriji Artfinder, tako da ova pobjeda predstavlja veliku čast, ali i ogromnu promociju na američkom tržištu za ovu šibensku umjetnicu.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.