VIDEO: Šešelj u Beogradu dočekan sa ‘Sprem’te se, sprem’te četnici’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

VOJISLAV ŠEŠELJ, haški optuženik, četnički vojvoda i lider Srpske radikalne stranke (SRS), na beogradskom aerodromu na brzinu se pozdravio s nekoliko stotina pristaša koji su ga dočekali, te se odmah automobilom uputio prema prostorijama radikala u Zem

U prostorije stranke Šešelje je stigao nešto prije 14 sati, javlja Blic. Dočekalo ga je više desetaka pristalica, a kada je stigao ispred zgrade na njega su se obrušile službenice SRS-a u suzama, pokušavajući ga dotaknuti. Šešelj je pozdravio suradnike iz SRS-a, te se povukao u svoj kabinet zajedno s najbližim suradnicima.

Dok su čekali da im se Šešelj obrati, radikali su se gostili hranom koja je priređena u stranačkim prostorijama. Za Šešeljev doček na stol su iznesene razne delicije, a najpopularniji među uzvanicima bili su, prema pisanju Blica, pečeni odojak i ćevapi.

Nešto prije 15 sati Šešelj je izašao na balkon zgrade u kojoj se nalazi središnjica radikala i započeo s obraćanjem. Došlo ga je saslušati više stotina pristaša, koji su Šešelja pozdravili uz pjesmu “Sprem’te se, sprem’te četnici”.

“Sude nam zato što smo Srbi”

“Braćo Srbi i sestre Srpkinje, Haag me je na brutalan način izbacio iz ševeningenske tamnice. Niti sam to od njih tražio, niti su postavljali bilo kakve uvjete. Samo su me se htjeli što prije riješiti”, kazao je Šešelj, na što su njegovi pristaše krenuli skandirati “Pobjeda, pobjeda!”.

Haški sud Šešelj je nazvao “globalističkom zvijeri koja uništava živote”. “Obećao sam da ću rasturiti Haški sud. Borba je trajala nešto duže, ali se pobjedi u zube ne gleda”, rekao je Šešelj.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K1VTXQ99nec[/youtube]

IZVOR: index.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.