U Sloveniji bez covid potvrde više nema ni dostave ni preuzimanja hrane

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tijekom novih nadzora u Sloveniji inspektori su upozorili neke ugostiteljske objekte da se moraju pridržavati uvjeta o covid potvrdama prilikom dostave i primanja hrane. Zbog otežane situacije Tržišna inspekcija je u subotu i nedjelju provodila pooštrenu kontrolu poštivanja uvjeta. Inspektori su izvršili 170 nadzora, od čega 153 iz područja trgovine, a usmenim rješenjem zabranili su rad do otklanjanja nepravilnosti na tri benzinske postaje i u tri trgovine, prenosi portal 24ur.

– PCT uvjet moraju ispunjavati sve osobe koje su korisnici usluga ili sudjeluju ili su prisutne u provedbi aktivnosti ili okruženja u Republici Sloveniji – stoji u uredbi o privremenim mjerama za sprječavanje i kontrolu zaraze koronavirusa.

To znači da ako dostavu vrši posebna tvrtka kao što je Glovo ili Wolt, restoran mora provjeriti PCT prije predaje hrane, kao i dostavu do krajnjeg korisnika, prenosi Dalmatinski portal


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.