SPISKAO JE 190 TISUĆA KUNA NA PLASTIČNE OPERACIJE: ‘Izgledat ću kao plastična ljepotica!’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Muškarac opsjednut plastičnim operacijama i sestrama Kardashian potrošio je oko 190.000 kuna na plastične ne operacije ne bi li što više nalikovao slavnim starletama.

Samo za usne morao je izdvojiti oko 90.000 kuna, a cilj mu je imati iste kao Khloe i Kylie. 22-godišnji James Holt iz Manchestera također je potrošio 27.000 kuna na Botox, 18.000 kuna na popunjavanje obraza, podočnjaka i vilice, a planira još izvaditi šest rebara kako bi na tijelu dobio izgled pješčanog sata.

Ovo skupo uljepšavanje trajalo je pet godina i James je danas neprepoznatljiv u odnosu na ono kako je izgledao kao tinejdžer.

Untitled

‘Izgledat ću kao plastična ljepotica, to je ono što želim. Obožavam Kardashianke, posebno Kylie i Khloe, ali Kim je iznad svih. Obožavam tu njezinu veliku stražnjicu i tanak struk. Otkako je Kylie prije godinu dana proširila bokove, to je ušlo u modu. Moji su sad širi od njenih’, rekao je James.

Još odmalena James je htio izgledati poput ljepotica iz magazina, a sa 17 je rezervirao prvi termin za injekcije Botoxa, piše Manchester Evening News. Budući da nitko nije primijetio promjenu, u jednom je tjednu išao na još nekoliko injekcija sve dok okolina nije počela primjećivati promjene.

James namjerava u kolovozu posjetiti Poljsku gdje će za 35.000 kuna dobiti novi nos, a od daljnjih operacija planira implantate u bradi, ravnanje prstiju na nogama i prebacivanje sala za povećanje stražnjice.

Untitled1

Kako sve te operacije koštaju basnoslovne svote, James je našao sponzore, trojicu starijih muškaraca s kojima, tvrdi, nema seksualne odnose. ‘Svoja dva glavna sponzora poznajem i upoznali smo se, ali ni s njima niti s bilo kim drugim nisam imao seksualne odnose. Ne znam što oni dobivaju iz toga, ali od mene i ne dobivaju puno. Samo me usrećuju’, kaže James koji se smatra aseksualnom osobom.

Izvor: Jutarnji.hr, foto facebook


Pratite nas i na društvenim mrežama: