Pronađeno tijelo Tijane Jurić: Uhićen mesar iz Surčina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tijelo 15-godišnje Tijane Jurić koja je nestala prije 13 dana pronađeno je oko ponoći zakopano u okolici Sombora.

Kako saznaje Blic, sinoć oko 22 sata na području Beograda je uhićen mesar iz Surčina koji je 26. srpnja oko pola jedan ujutro oteo te iste noći ubio Tijanu. Osumnjičeni je nakon uhićenja i višesatnog ispitivanja priznao da je ubio Tijanu te je doveo policiju na mjesto gdje je tijelo zakopao, javlja B92.

Tijelo se nalazilo na na improviziranom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mjesta na kojem je oteta u Bajmoku.

Kobne je večeri bio u Bajmoku u posjetu prijateljima. Nalazi se u pritvoru i pod daljnjom istragom. Telegraf.rs piše da je mesar te večeri popio nekoliko pića, oteo djevojčicu, ubacio je u automobil, odvezao desetak kilometara dalje, ubio (najvjerojatnije ugušio) i zakopao tijelo na sablasno pustoj lokaciji.

“Ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu”

Odmah po saznanju ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.  Ispred doma obitelji Jurić u Bajmoku cijelu je noć dežurala Hitna pomoć.

“Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju su duboko potreseni njenim svirepim ubojstvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu”, rekao je ministar Stefanović na mjestu gdje je pronađena Tijana.

Više informacija o slučaju policija će priopćiti tijekom današnjeg dana.

Nestala u samo sedam minuta

Tijana se u petak 25. srpnja vratila s mora, vlakom je otišla u Bajmok i javila se majci. Zatim je otišla na turnir u Ratu i cijelu je večer provela s prijateljima. Oko ponoći je bila u društvu prijateljice i prijatelja. Na putu do kuće sjetila se da nije vratila jaknu prijatelju i vratila se nazad, piše Blic.

U 00,25 sati srela je druge prijatelje i nastavila prema Ratu, prijatelj koji ju je pratio do kuće nazvao je onog čiju je jaknu imala i pitao je li stigla. Kako je nije bilo, on je krenuo ususret njoj i nakon nekoliko stotina metara pronašao je njezinu tenisicu. Od trenutka u kojem je posljednji put viđena do pronalaska tenisice prošlo je najviše sedam minuta.

Prijatelji su odmah krenuli u potragu za njom, a u 1,30 uključila se i policija.

Idući dana pojavila se informacija da je viđena u Mađarskoj, ali nikad nije potvrđena. U potragu se bio uključio i Interpol, a tražila ju je i mađarska policija.

IZVOR: Index.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.