Za manje od 35 eura

Česi dolaze žutim vlakom. Prvi rasprodan s aranžmanima za Vodice, Šibenik, Primošten i RogoznicuFoto: RegioJet
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Više od 20 tisuća Čeha već je kupilo kartu za poznati češki žuti vlak tvrtke RegioJet, koji će prve putnike na Jadransku obalu početi dovoziti 28. svibnja, a ove godine gosti iz Češke mogu odabrati i liniju za Split te, u kombinaciji s autobusnim transferom, aranžmane za Vodice, Šibenik, Primošten i Rogoznicu.

Prvi vlak iz Češke, 28. svibnja, već je rasprodan, a u sljedećem koji polazi 30. svibnja, po cijeni putne karte od 34,9 eura, još je 40 slobodnih mjesta. U prvom srpanjskom vlaku još su samo dva slobodna mjesta.

– Veseli nas što imamo priliku predstaviti svoje linije prema Hrvatskoj i tako brojne putnike poticati na pozitivno mišljenje vezano za putovanja i boravak u omiljenim hrvatskim destinacijama –  izjavio je vlasnik RegioJeta Radim Jančura, dodavši kako bi kapacitet vlakova trebao dosegnuti 650 putnika u 15 vagona.

U Ogulinu će se kompozicija podijeliti na dva dijela te će njih sedam nastaviti prema Splitu, a osam prema Rijeci. Putnike će na odredištima čekati autobusi koji će ih potom prevesti na konačnu destinaciju, od Istre do Dubrovnika.

Kad je u pitanju Hrvatska, dnevno se prema jadranskim destinacijama prodaje i do 400 karata, a cijene su i ove godine pristupačne – od 23 pa do 50 eura u jednom smjeru, ovisno o relaciji i vrsti sjedala.

U lipnju i listopadu vlakovi će na relaciji prema Hrvatskoj voziti triput tjedno, dok će linija u srpnju i kolovozu voziti svakodnevno.


Pratite nas i na društvenim mrežama: