Blizanke koje su razdvojili kao bebe ponovno se ‘spojile’ na Facebooku

Ukoliko Ministarstvo financija na sastanku dade negativan odgovor, odnosno odbije uvažiti zamolbu Grada o isplati duga u ratama, Grad Šibenik će HNK Šibenik poslati u stečaj
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Blizanke koje su razdvojili nakon rođenja nakon više od 20 godina ponovno su se ‘spojile’ na Facebooku.

Radi se o Anais Bordier i Samanthi Futerman koje su napisale knjigu ‘Separated @ Birth: A true Love Story of Twin Sisters Reunited’, a o kojima priču donosi CNN.

Obje žene, danas 26-godišnjakinje odrasle su na dva različita kontinenta i bave se različitim zanimanjima. Bordier je odrasla u Parizu, teži k tome da postane modna dizajnerica i studira u Londonu, a Futerman je glumica odrasla u SAD-u, a danas živi u Los Angelesu. No imaju i brojne sličnosti. Obje imaju isti osmijeh i pjegave obraze. Dijele mržnju prema kuhanoj mrkvi i ljubav prema istoj boji laka za nokte, a imaju potrebu spavati 10 sati dnevno, navodi CNN.

Da postoji žena koja je fizički nejverojatno slična njoj Bordier je prvi puta saznala u prosincu 2012. kada joj je dok je bila u autobusu prijatelj poslao ‘screenshot’ videa sYouTubea na kojoj je bila Futerman.

– Automatski sam pomislila ‘Oh tko je objavio video mene na YouTubeu’ – ispričala je smijući se. Kada je stigla kući pogledala je ponovno i shvatila da u videu nije ona nego žena koja je izgledala baš poput nje i koja je živjela u SAD-u. Isti prijatelj oko mjesec dana kasnije na YouTubeu je istu ženu vidio u traileru za film nakon čega je Bordier krenula istraživati. Saznala je Futermanino ime i otkrila da su obje rođene na isti dan i posvojene u Južnoj Koreji te joj je odlučila poslati zahtjev za prijateljstvom i poruku na Facebooku. Futerman je odgovorila za nekoliko dana.

– Prilično je čudno dobiti poruku od sebe na Facebooku. To je doista čudno iskustvo. Mislila sam ‘ovo bi moglo biti stvarno istinito’ – kazala je Futerman.

Njihov prvi razgovor na Skypeu trebao je trajati 90 minuta no na kraju su razgovarale tri sata – bio je to razgovor koji im je promijenio život. Futerman je ispričala da su u to doba imale 25 godina i da je tada proživljavala krizu četvrtine života kada misliš da sve ide nizbrdo.

– Moram kupiti zdravstveno osiguranje. Ne postoji više ništa dobro, a onda vas (život, op.a.) nauči da je sve moguće- dodala je Futerman.

Bordier je kazala da su se odmah razumjele

– Imate vrlo jaku vezu koju zapravo ne možete objasniti, ali mi smo razumjele jedna drugu bez da smo razgovarale. Mogla sam vidjeti njezin govor tijela…  – rekla je Bordier.

Ubrzo je DNK analiza potvrdila ono što su već i same znale – da su blizanke nakon čega su se upoznale u stvarnom životu. Danas i dalje žive na dva kontinenta no šalju si poruke preko mobitela više puta na dan. Možda su bile odvojene kao bebe, no kažu da su sadazauvijek povezane.

IZVOR/FOTO: vecernji.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.