Potres im je razrušio kuću

Žive u kontejneru tri mjeseca: ‘Pisma podrške vršnjaka iz Šibenika uljepšala su nam dane’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Osim pisama podrške, djeca iz Šibenika Martini i Nikolini iz Drenovca kraj Gline nacrtala su kuće kao znak da će sve biti dobro. Djevojke su na pisma zaplakale, ali su ih i razveselila, piše 24 sata.

Jako smo bile sretne kad smo ih dobile. Baš smo se smijale, u glas su nam rekle blizanke Nikolina i Martina Arbutina (9) iz Drenovca Banskoga kraj Gline. Otac Zoran (49), majka Ljiljana te dvije blizanke i još dvoje djece već tri mjeseca žive u kontejneru. Potres im je razrušio kuću.

No da nije sve tako crno, dokaz su i mališani iz Šibenika koji su svojim vršnjakinjama na Baniji poslali pisma podrške. Osim lijepih i srdačnih riječi, klinci su se potrudili i nacrtali kuće kao znak da će sve biti dobro.

– Jako nam puno to znači – kratko su dodale blizanke, koje su, nakon što su pročitale pisma, i zaplakale.

A nije im bilo nimalo lako. Tjedan dana su morali spavati u automobilu. Posebno im je teško jer Nikolina boluje od cerebralne paralize pa joj treba dodatna njega. Otac Zoran prisjetio se tog dramatičnog dana prije tri mjeseca.

– Kad smo primili pisma i kad smo pokazale curama, jako su plakale, a kad smo pročitali, onda smo i mi plakali. To nam govori da nismo zaboravljeni, da ima ljudi koji još misle na nas – kaže nam otac blizanki Zoran.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.