Stigli rezultati

U Zadru su još tri tenisača pozitivna na koronavirus, među njima i Borna Ćorić!Foto: Ilustracija

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković potvrdio je za HRT da su još tri tenisača pozitivna na koronavirus, nakon što se jučer doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen. Nakon toga su testirane1023 osobe.

Jutarnji.hr piše kako je među njima i Borna Ćorić i kondicijski trener ranije zaraženog Dimitrova.

– Organizira se smještaj, tzv karantena u kojoj će biti smještene igrače pozitivne na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije – rekao je Vicković za HRT.

Dimitrov je igrao turnir Adria tour u Zadru, gdje je bio u kontaktu s mnogim ljudima. Nakon što se povukao s turnira, objavljeno je da je zaražen koronavirusom. U samoizolaciju sada moraju svi koju su bili s njim u kontaktu, a u Zadru su u tijeku testiranja.

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour’ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene su ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije doktor Alan Medić. Bilo je tamo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.