Uz javni prijenos medija

Predsjednik Milanović se cijepio: ‘Ljudi, cijepite se, cjepivo nije napravljeno napamet’Foto: RTL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što su to pred kamerama prekjučer učinili članovi Nacionalnog stožera, u četvrtak se cjepivom protiv koronavirusa cijepe još neki od državnih dužnosnika, prvi među njima predsjednik Zoran Milanović, javlja RTL. S njime se cijepio i admiral Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga.

Predsjednikovo cijepljenje odvija se na Pantovčaku, dok se istovremeno u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, gdje se održava sjednica Vlade, cijepe neki od ministara koji nisu već cijepljeni i nisu preboljeli koronu, poput premijera Andreja Plenkovića i ministra Vilija Beroša.

Predsjednik je nakon cijepljenja pozvao sve koji žele i one koji se dvoume da prime ovo ili bilo koje od verificiranih cjepiva.

– Pozivam sve koji žele, ali i one koji se dvoume, da se cijepe jer cjepivo nije napravljeno napamet. Mislim da u onom trenu kada više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepit, da će doći do preokreta. To je bolje, a ne manje loše. To je sve što mogu reći. Ljudi, cijepite se – poručio je Milanović.


Pratite nas i na društvenim mrežama: