Kaže da joj se po glavi vrtjela Danijelina ‘Za lom, za lom, jesmo li spremni?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Nisam mislila ništa loše, ni u snu, napisala sam to u šali. Nikakvih konotacija nemam, ni povijesnih niti ikakvih drugih. U glavi mi je bila ona pjesma koja ide nekako “Za loom, za loom, jesmo li spremni”, od Danijele (Raspašoj, op.a.). Volim se šaliti i neoprezno i nepromišljeno sam to napisala. Objasnila sam poslije, no bilo je prekasno, iako nikoga nisam spomenula niti vrijeđala – objašnjava Nataša Roginek iz Ivanečkog Naselja, vjeroučiteljica u ivanečkoj osnovnoj školi, svoju objavu na Facebooku, koja je izazvala negativne komentare.
Ona je, naime, 21. studenog objavila status: “Za doom, za doom , za doooom, jesmo li spremni za doom??”. Primila je određeni broj negativnih komentara. No, iako naknadno, uznemirenim glasom, tvrdi kako je sve bila šala, koja se ne referira na ništa više nego na Raspašoj, njene objave koje su uslijedile nakon prvotne ne potkrepljuju tu priču (nakon našeg poziva sve je izbrisala).
– Ma, ne može mi ništa cijeli svijet, ma briga me za šuškanja…ma ne mogu mi ništa jer izaći ću na referendum u nedjelju ja i zaokružiti ZA ZA ZA !!!! – objavila je dan poslije prve objave.
Za komentar smo upitali i Dragutina Brezovca, ravnatelja Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog.
– Što reći, praktično nisam znao što je i gdje izjavila pa sam ostao zatečen kad su mi rekli. Ne odobravam tako nešto i u ponedjeljak ću porazgovarati s njom da vidim što je i u kojem točno kontekstu napisala te što je time htjela postići – kaže ravnatelj te dodaje da do sad nije bilo nikakvih problema s vjeroučiteljicom Roginek.

No, napominje, po pitanju mogućih sankcija situacija nije “čista”.
– Iako je pod našom ingerencijom i mora poštivati pravila škole, nije ju postavila škola, nego Katehetski ured Varaždinske biskupije – kaže ravnatelj.

IZVOR: Večernji list


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.