‘HDZ i SDP moraju do 30. 11. odgovoriti na naše prijedloge’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Most je medijima poslao priopćenje u kojem navode da HDZ i SDP imaju rok do ponedjeljka da se očituju o njihovim predloženim planovima reformi.

Priopćenje Mosta donosimo u cijelosti:

“Nakon održanih pregovora s HDZ-om i SDP-om, na kojima su prezentirane jasne smjernice za nužne reforme, Most nezavisnih lista sada od te dvije stranke očekuje službeno pisano očitovanje na iznesene prijedloge. Dostavljeni su pisani prijedlozi utabličnom obliku po stavkama. Za svaku stavku očekuje se odgovor – da ili ne s obrazloženjem ili drugim prijedlogom. Krajnji rok za službeno očitovanje jest ponedjeljak, 30. studenoga.

U razdoblju pregovora, Most nezavisnih lista sastao se s nizom  stručnjaka kako bi pripremio kvalitetan prijedlog reformi. Unatoč neviđenom pritisku i neprestanom propitivanju kredibiliteta, Most je održao obećanje dano svojim biračima te i dalje inzistira na promjenama koje su nužne za oporavak Hrvatske.

„Potpuno smo svjesni težine procesa koji smo pokrenuli, a koji  propituje dugogodišnju praksu vladanja koja nije bila usmjerena boljitku Hrvatske već partikularnim interesima. Mi smo obavili svoj  dio posla, prezentirali smo program i reforme i sada je potez na HDZ-u i SDP-u. Od njih čekamo službeno pisano očitovanje. Nakon što dobijemopovratnu informaciju od SDP-a i HDZ-a, slijede koraci o kojima ćemo  obavijestiti javnost.“ – izjavio je Božo Petrov, čelnik Mosta  nezavisnih lista”. 

izvor:24sata


Pratite nas i na društvenim mrežama: