Tajne pisanja poslovnog plana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Svako malo poduzetništvo počinje s idejom, a onda s realiziranjem te ideje u profitablino poduzeće. Mnogi smatraju da je najteži dio doći do ideje, ali poduzetnici iz osobnih iskustava mogu potvrditi da je ideja tek prva stepenica na putu do poslovnog uspjeha. Najbitnija stepenica na tom putu je kreiranje poslovnog plana.

Kako ideju složiti u plan koji će imati dvostruki interes je problem svakog poduzetničkog početnika. Poslovni plan bi trebao biti marketinški zanimljiv i uzbudljiv plan koji će zaintrigirati investitora i također uputiti zaposlenike u najbolju strategiju za uspješno poslovanje poduzeća. Ako se poslovni plan svidi investitorima, ulagačima ili/i dioničarima, financijski problem stvaranja poduzeća je završen, a ako je dovoljno jasan i detaljan kao uputa za zaposlenike, imate radnu strukturu koja ćefunkcionirati uspješno.

Kako napisati uspješni poslovni plan, ali i kako proći sve ostale stepenice na putu do poslovnog uspjeha možete saznati na besplatnoj edukaciji „Pisanje poslovnog plana“ sutra, 03. studenog, u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (velika dvorana) s početkom u 10 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službenih stranica Urbanog centra www.ucsibenik.hr ili putem direktnog linka ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.