Šibenski HNS: Budimo uvijek jedno kad je u pitanju Vukovar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Paljenjem svijeća uzduž Vukovarske ulice večeras su članovi Hrvatske narodne stranke Šibenik, obilježili Dan sjećanja na žrtve Vukovara. Na taj način, prigodno su odali počast, svim poginulim braniteljima kao i svim ostalim žrtvama agresije na Vukovar.

Vukovarska_svijece

 -Obilježavamo 23. godišnjicu Vukovarske žrtve i tragedije  u kojoj su stanovnici Vukovara pružili herojski otpor, braneći svoj grad, ali i Hrvatsku od srbočetničkog agresora i JNA. Prisjetimo se i ovog puta i zapalimo svijeće, u spomen na stanovnike herojskog grada i njegove branitelje, koji su svojom nesebičnom žrtvom omogućili stvaranje neovisne i demokratske Hrvatske. Budimo uvijek jedno, kad je u pitanju Vukovar, ne dajmo se dijeliti na vaše i naše, to Vukovar i njegovi ljudi koji su položili živote, nipošto ne zaslužuju – poručili su šibenski HNS-ovci dodajući kako je ‘Vukovar simbol slobode te smo svi odgovorni da pomažemo i brinemo se za razvoj i prosperitet grada heroja i njegovih stanovnika, bez obzira koja politička opcija trenutno bila na vlasti’.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.