RASPISAN NATJEČAJ: Grad Šibenik traži nove ‘stanare’ na Podima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik je objavio natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Predmet natječaja je zemljišta na području zone radi izgradnje gospodarsko – poslovnog i / ili gospodarsko – proizvodnog sadržaja.

Riječ jer o tri parcele na području katastarske općine Danilo Biranj, ukupne veličine 15.700 m2.

Ponuda na natječaj mora sadržavati: naziv, adresu te osnovne podatke ponuditelja, podatke o odgovornoj osobi ponuditelja, dokaze o sposobnosti, idejni projekt te opis dosadašnjeg poslovanja, rok za izgradnju i početak obavljanja djelatnosti, ponuđenu cijenu, iznos planiranih ulaganja te izvore financiranja.

– Podi su površinom najveća gospodarska zona u Hrvatskoj, a koja na žalost zjapi poluprazna. Gospodarska situacija u regiji ne ide nam u prilog, no uspijevamo pronaći zainteresirane kupce i investitore te stoga i raspisujemo ovaj natječaj –  rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Natječaj je objavljen na službenim web stranicama: www.sibenik.hr, www.podi-sibenik.com te na oglasnoj ploči Grada Šibenika, a ponude se zaprimanju do 22.12. 2014.g.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: