POSTAJE ZANIMLJIVO: Kulušić službeno najavio kandidaturu za šefa županijskog HDZ-a!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Bivši predsjednik ŽO HDZ-a Ante Kulušić otklonio je danas priopćenjem sve spekulacije koje su se intenzivirale u posljednje vrijeme, te najavio svoju kandidaturu za čelnika županijskog stranačkog ogranka.
U priopćenju koje je poslao medijima Kulušić je napisao kako je svoju kandidaturu slobodan najaviti kao dugogodišnji predsjednik županijskog HDZ-a, s brojnim izbornim pobjedama.
– Očekujem da će se izborni procesi u HDZ-u okončati u demokratskom ozračju i duhu statuta stranke – napisao je Kulkušić u svom kratkom priopćenju.
Kulušić je nakon 11 i pol godina suverenog vladanja lokalnim ogrankom stranke podnio neopozivu ostavku kada je vidio da ga vodstvo HDZ-a iz Zagreba nije uvrstilo na listu za sabor u IX izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima. Ne treba zaboraviti kako je u to vrijeme direktorica HDZ-ove kampanje bila Josipa Rimac, a poznata je netrpeljivost na relaciji Rimac – Kulušić.
U lokalnom HDZ-u u posljednje vrijeme vrije. Posjetimo, kandidaturu za čelnike županijskog ogranka stranke istaknuli su i Nediljko Dujić, aktualni predsjednik, te župan šibensko-kninski Goran Pauk, dosadašnji čelnik šibenskog ogranka HDZ-a.
A Kulušić je svojom kandidaturom dodatno zapetljao ionako napetu utrku koja bi za stranačke članove mogla biti do samog kraja intenzivnija čak i od lokalnih izbora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.