Posjetite današnju motivacijsku radionicu Urbanog inkubatora i naučite sve o digitalnom marketingu

Druga motivacijska radionica Urbanog inkubatora 2.0, pod nazivom „Digitalni marketing u poslovanju“, koju će održati Ilija Brajković, ekspert za digitalni marketing te jedan od partnera marketinške agencije Akcija, održat će se danas u 18 sati u Urbanom centru na Starom pazaru (adresa Ulica Kralja Zvonimira 7A).

Serija motivacijskih radionica namijenjena mladim inovativnim pojedincima s poduzetničkim duhom se nastavlja. Ovo je druga, od ukupno četiri motivacijske radionice, a gost predavač će biti Ilija Brajković, ekspert za digitalni marketing te jedan od partnera marketinške agencije Akcija.

brajkovic-ilija111

Ilija Brajković je dugo aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih šest godina posvetio se tehnologijama i alatima za razvoj poslovanja preko društvenih mreža te edukacijama u tom specifičnom segmentu. U agenciji Akcija brine se za razvoj poslovanja, vodi odnose s klijentima i fanovima te kreira marketinške sadržaje. Radio je kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm, gdje je upravljao zajednicom korisnika iz svih krajeva svijeta. Vodio je projekte za velike klijente, kao što su Microsoft Hrvatska, Renault i Suzuki, kao i za veliki broj manjih i srednjih poduzeća u različitim industrijama. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, gdje redovno ulazi u TOP 5 predavača prema ocjenama publike.

Akcija je digitalna agencija fokusirana na društvene mreže i content marketing. Uskim područjem djelovanja i profesionalnim pristupom je postala jedna od vodećih digitalnih agencija u Hrvatskoj.

Motivacijska radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike.

Za sve mlade inovativne pojedince ovo je prilika da dobiju sve dodatne i opširnije informacije vezane uz način prijave u Urbani inkubator 2.0. Kroz navedeni projekt planira se pružiti društvena i fizička infrastruktura mladim ljudima koji žele realizirati svoje poduzetničke ideje. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je gradu Šibeniku sredstva za nastavak projekta Urbanog inkubatora iz programa Poduzetnički impuls 2014., Mjera C2 -Tehnološki parkovi, poslovni inkubatori i poduzetnički akceleratori. Ministarstvo je prepoznalo već započeti projekt oživljavanja stare gradske jezgre uspostavom inkubatora za razvoj kreativnih industrija te ovim sredstvima omogućilo oživljavanje još jednog prostora u staroj gradskoj jezgri. Projekt, ukupne vrijednosti oko 1 milijun kuna Ministarstvo je podržalo s 550.000,00 kuna dodijeljenih sredstava.

Prostor Urbanog inkubatora 2.0, u Višićevoj ulici (ex ŠKART) bit će opremljen visoko-tehnološkom opremom za razvoj potpuno novih proizvoda. Nabavkom 3D tehnologija za dizajn i razvoj znatno će se povećati mogućnost razvoja novih proizvoda i otvaranje tržišta lokalnim poduzetnicima. Ulaganje u ove i slične tehnologije i alate omogućit će našim poduzetnicima razvoj novih proizvoda i pružanje novih vrsta usluga na tržištu koje još nije razvijeno i na kojem su mogućnosti za napredak ogromne.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.