Održano predavanje o programu Erasmus+ Sport

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom  danas je u prostorima Gradske vijećnice organizirao info dan o programu Erasmus+:Sport.

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer i Miroslav Petrović , savjetnik za razvoj u  gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj pozdravili su sve prisutne i poželjeli puno uspjeha u apliciranju, kao i u realizaciji vlastitih ciljeva.

predavanje vijecnica1

– Nadam se da će vam informacije koje ćete danas čuti biti korisne te da ćete svoje ideje pretvoriti u uspješne projekte. Svaka inicijativa pojedinca, organizacije ili udruge je hvale vrijedna i pomaže nam da jačamo ponudu sportskih aktivnosti, koje jamče zdraviji i kvalitetniji pristup životu – rekao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.

Cilj info dana bila je predstaviti mogućnosti korištenja potpora u okviru programa Erasmus+:Sport svim zainteresiranim dionicima i potencijalnim korisnicima programa u Republici Hrvatskoj kao što su npr. predstavnici neprofitnih sportskih udruga, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne javne ustanove koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojne agencije i lokalne akcijske grupe.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.