JEDNA JEDINA: Maja Trlaja jedina se javila za ravnatelja HNK Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Danas do 16 sati čekale su se sve prijave za novog ravnatelja šibenskog kazališta, na natječaj koji je raspisan 5. studenog. Prijave su se uredno čekale, ali pristigla je samo jedna, ona Maje Trlaje, sadašnja v.d. ravnateljica HNK Šibenik, koja je na to mjesto pristigla nakon što je otišla bivša ravnateljica Nera Gojanović.

– Da vam budem u poptunosti iskrena, i mene je iznenadila činjenica da se nitko osim mene nije prijavio za mjesto ravnatelja. Iako, to puno i ne čudi, nije bilo za očekivati da će kandidati pohrliti u kazališnu kuću koja objektivno nema sredstava za neke ozbiljnije i zahtjevne programe- kaže nam Maja Trlaja.

U roku od sedam dana sastat će se Kazališno vijeće, razmotrit će tu jednu jedinu prijavu, te, ako je ocijene zadovoljavajućom, proslijedit će je na glasanje u Gradsko vijeće. Ono će ili potvrditi ili odbiti Maju Trlaju za novu ravnateljicu šibenskog kazališta. Tako da bi do kraja godine skoro sigurno trebali dobiti ravnatelja HNK Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.