FOTO: Traži se voditelj šibenske menze, restoran svoja vrata otvara krajem siječnja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Studenski centar u Šibeniku objavio je prošlog tjedna javni natječaj za radno mjesto voditelja studentske menze. Uvjeti natječaja su godina dana radnog iskustva te diploma prehrambene tehnologije ili ekonomije. Istovremeno u prostoru budućeg studentskog restorana na Baldekinu traju posljednje pripreme.

studenska menza5

studenska menza4

studenska menza10

Prema riječima ravnatelja šibenskog SC-a Krešimira Šakića, u tijeku je nabava i montiranje opreme, a uskoro bi se trebao postaviti i softver za sustav studentske prehrane. Šakić najavljuje kako bi menza svoja vrata trebala otvoriti krajem siječnja ili početkom veljače sljedeće godine te ne vjeruje kako bi taj rok išta u daljnjem postupku, ishodovanja uporabne dozvole i opremanja restorana, trebalo prolonogirati.

studentska-menza-baldekin4

Na Veleučilištu će večeras s početkom u 18 sati biti održana prezentacija naziva i loga budućeg studentskog restorana. Studentima će biti predstavljeno nekoliko mogućih rješenja, a iz Studentskog zbora VUŠ-a pozivaju sve da prisustvuju prezentaciji te daju svoju mišljenje na ponuđene varijante.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.