FOTO: Šibenčanka Katarina Laća upoznala svoje idole: Stjepan i Luka su zakon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mladoj Katarini Laća sinoć je pripala posebna čast. Uoči koncerta 2Cellos na tvrđavi sv. Mihovil, Šibenčanka je upoznala svoje idole, Stjepana i Luku. Podsjetimo, Katarina je bila najbrža u našoj nagradnoj igri u kojoj smo, u suradnji s Terraneo Summer Breakom, najvećim fanovima 2Cellos-a omogućili druženje s dvojicom violončelista.

2 cellos nagradeni4

2 cellos nagradeni 4

Budući da i sama svira violu u Glazbenoj školi Ivana Lukačića, Katarini nije trebalo dugo da s dvojicom glazbenika pronađe zajednički jezik. Stjepan i Luka su se u backstageu interensirali koliko dugo Kristina svira te kako napreduje, a potom su joj poklonili svoj potpisan CD te je uslijedilo zajedničko fotografiranje. Katarina nam je, međutim, priznala kako kod kuće već ima jedan potpisani CD Šulića i Hausera.

2 cellos nagradeni2

-Imam potpisani CD, kartu, starke, ovo večeras mi je njihov četvrti koncert na koji idem. Jednostavno, su fantastični. Prvi put kada sam ih čula kako sviraju Smooth criminal, to je bilo to, a posebno su mi dragi jer sviramo slične instrumente – kazala nam je buduća maturantica koja je iz prvog reda uživala u sinoćnjem koncertu.

2 cellos nagradeni 8


Pratite nas i na društvenim mrežama: