FOTO: Najhrabriji doček nove godine u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

S velikim oduševljenjem možemo reći da su Šibenčani uoči dočeka Nove Godine pokazali zube buri i napunili Dolac kao nikada prije.

Elemental je započeo s programom u 22:3O sati za prvih stotinjak ljudi, no svakom novom pjesmom Elementala šibenski Dolac je bivao sve posjećeniji i posjećeniji. Pola sata prije ponoći postalo je sasvim jasno da će Šibenik unatoč ekstremno hladnim vremenskim uvjetima dočekati Novu Godinu sa stilom i dalmatinskim dišpetom.

Sve najbolje u novoj godini euforičnoj publici prvi je poželio gradonačelnik Šibenika, dr. Željko Burić, a nakon njega i dožupan, gospodin Tomislav Vrdoljak.

docek nove sibenik nino stojic (42) docek nove sibenik nino stojic (44)

Nakon vatrometa glavnu pozornicu je preuzela Dubioza Kolektiv koja je već s prvim taktovima toliko zagrijala atmosferu da temperatura zraka više nikomu nije predstavljala problem. Uistinu spektakularan nastup Dubioze kolektiv trajao je gotovo dva sata, a na samom kraju veseli momci su publici priredili posebno iznenađenje dopustiviši sretnicima iz prvih redova da im se pridruže na
pozornicu i fotografiraju s njima.

docek nove sibenik nino stojic (2) docek nove sibenik nino stojic (5) docek nove sibenik nino stojic (6) docek nove sibenik nino stojic (8) docek nove sibenik nino stojic (11)

Ti Ritu Piri Pip je odsvirao 15 pjesama za nekolicinu najhrabrijih i najupornijih posjetitelja. Glazbeni program na glavnoj pozornici na platou u Docu završio je oko 3 sata. Ne smijemo zaboraviti niti doček Nove Godine na Peškariji, gdje su publiku zabavljali sastavi Oranž i Kost i Koža.

Doček Nove 2015. Godine u Šibeniku s Dubiozom kolektiv kao glavnim nositeljem glazbenog programa pokazao se pravim izborom. Rijetko koji izvođač bi uspio tisuće ljudi izvući iz toplih domova, te zagrijati i dobro rasplesati na temperaturi zraka koja se tijekom cijele novogodišnje večeri zadržavala nekoliko stupnjeva ispod ništice.

docek nove sibenik nino stojic (24) docek nove sibenik nino stojic (27) docek nove sibenik nino stojic (31) docek nove sibenik nino stojic (52) docek nove sibenik nino stojic (53) docek nove sibenik nino stojic (63) docek nove sibenik nino stojic (74) docek nove sibenik nino stojic (76)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.