Članovi Moto kluba 4. gardijske brigade Split prezentirali projekt ’24 krunice za 24 godine’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izaslanstvo Moto kluba 4.gardijske brigade-Split, koje danas obilazi Šibensko-kninsku županiju, primili su jutros gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Nikica Penđer. Tijekom susreta, članovi MK 4. GBS upoznali su predstavnike Grada s projektom „24 krunice za 24 godine“ koji je planiran za travanj 2015. godine. Također su zahvalili Gradu Šibeniku na podršci u prošlogodišnjem projektu ’23krunice za 23 godine’.

Gradonačelnik Burić i njegov zamjenik Penđer podržali su projekt i zahvalili brigadi na hvalevrijednoj akciji kojom je prepoznat doprinos Šibenika u Domovinskom ratu.

Inače, motociklisti 4. gardijske Split na svoj put, kojim žele očuvati istinu i dignitet Domovinskog rata, ali i odati počast poginulim braniteljima, krenut će 22. travnja iz Splita. Svoje 24 krunice položit će u Splitu, Kninu, Udbini, Plitvicama, Zagrebu, Petrinji, Okučanima, Novoj Gradišci, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Vukovaru, Osijeku, Bjelovaru, Varaždinu, Gospiću, Kruševu, Zelenom hrastu, Škabrnji, Šibeniku, te Pozorac Marini.

U sklopu projekta održat će se i dva humanitarna koncerta i to u Varaždinu i Osijeku, a sredstva prikupljena na humanitarnim koncertima darivat će se potrebitim obiteljima i djeci veterana Domovinskog rata.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.