ANKETA: Šibenčani, izaberite osobu koja je obilježila 2015. godinu!

Brojimo posljednje dane 2015. godine te je pravo vrijeme da rekapituliramo godinu na izmaku.  I ovog smo puta izdvojili osobe iz šibenskog javnog, kulturnog i sportskog života zbog kojih ćemo najviše pamtiti 2015. godinu. Konačni  izbor napravit ćete upravo Vi, cijenjeni čitatelji, sudjelovanjem u našoj anketi.

Rebeka Radić – Mlada Primoštenka okupila je cijelu Hrvatsku u humanitarnoj akciji početkom godine ‘Život nema cijenu’.  Svi ljudi dobra srca pomogli su 16-godišnjakinji širokog i toplog osmjeha da prebrodi najteži period u životu te otiđe na spasonosnu operaciju tumora na mozgu u SAD-u.

Klapa Bunari  – Vodička klapa Bunari ovogodišnji je apsolutni pobjednik 49. Omiškog festivala, a nagradama su se okrunili i na međunarodnom festivalu klapa u Crnoj Gori. Ove su se godine momci iz klape našli i na poštanskoj markici.

Arsen Dedić – U kolovozu ove godine napustio nas je jedan od najvećih Šibenčanina čije će ime zauvijek biti upisano u povijesti našeg grada. Istaknuti skladatelj, književnik, prevoditelj, pjesnik , kantautor i veliki lokalpatriot.

Nives Radić – Uspješna šibenska sportašica ove godine je osvojila je još dva svjetska naslova, jedan u low kicku, a drugi u savate boksu.

Lucija Jurković Periša – Mlada plivačica ove godine postala je trostruka seniorska prvakinja Hrvatske na 50, 100 i 200 metara slobodno.

Maja Spahija – Šibenska ljepotica okrunila se titulom Miss Hrvatske. Svojom skromnošću i jednostavnošću osvojila je čitavu Hrvatsku, a trenutno se nalazi u Kini gdje se bori za laskavu titulu Miss svijeta.

Tko je po Vama obilježio godinu na izmaku?

View Results

Loading ... Loading ...

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.